Elakheter

Idag läste vi ett inlägg på en blogg som gjorde oss så upprörda så vi vet inte vad. Hon skrev om att hon varje dag fick läsa kommentarer om att hon var fet, ful och såg ut som en hora. Vi förstår verkligen inte hur personer kan sitta och skriva så otroligt fula ord och svordomar till människor dom inte känner. Slänga ur sig hur äckligt ful bloggaren är och att denna förtjänar att dö. Jag kan inte ens föreställa mig hur man kan sitta och skriva en sådan kommentar. Det går bara inte. Vad är det egentligen som har gått snett hos denna person?

Men för det första så förstår jag inte hur man kan tycka någon ska dö pga. av sitt utseende. För det andra, Skulle personen som skriver kommentaren verkligen kunna gå fram till bloggaren i verkligheten och säga att hon tycker att hon är så ful och ser ut som en hora?
Nejnejnej. Så fega, så osäkra och så himla patetiskt så att jag blir alldeles matt av att bara skriva om detta!

Vad jag ville säga med detta är något i stil med att ta aldrig åt er av någon elak anonym kommentar. Personen som skriver detta är så avundsjuk och försöker hitta fel hos dig som inte ens existerar!
Aja, hoppas ni förstår vad jag menar.

Kram / Jennifer och Linnéa

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hatar sånt. Så oehört meningslöst!

2010-01-11 @ 19:19:28
URL: http://gummibollen.blogg.se/
Postat av: Dixi Wonderland - Hello Kitty mobil ♥

Jag har fått en massa såna kommentarer och det är ingen ide att ens lägga ner sin tid på att spara dom. Ignorerar man dom så försvinner dom.

2010-01-11 @ 19:35:46
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Alexandra

Åh så himla onödigt! Det finns så sjukt mycket elaka människor!

Fortsätt det fina arbetet med er blogg följt den ett tag nu. Om ni behöver någon och dansa med nästa gång ni kommer till sthlm hör av er.

2010-01-11 @ 20:35:08
URL: http://luftpussar.tumblr.com/
Postat av: Angelica L

Åh jag blir så himla arg på sånnt!

Ungefär samm sak hände en vänn till mig; En äldre elev på skolan hade tagit kort på henne på avstånd med sin kamera och lagt upp det på hennes bilddagbok och skrivit en hel rad elakheter, nästan alla i min klass hade sett det men dom gjorde inget åt det. Jag viste inte om det och fick veta det senare när vännen till mig som blivit utsatt för det berättade det. Jag blev så jätte upprörd och arg. Att folk kan göra så!!

2010-01-11 @ 20:41:26
URL: http://www.metroblobbegn.se/LaNuitVille
Postat av: Katti

Har precis skrivit om mobbing som jag fick utstå under en lång tid innan jag slutade arbeta på mitt fd. jobb. Läs gärna om det på www.kattitingeling.blogg.se. Bryt tystnaden. Mobbing ska man prata om och inte vara tyst om.Kram Katti

2010-01-11 @ 23:45:16
URL: http://kattitingeling.blogg.se/
Postat av: Lisa

Usch! Så himla tragiskt. Hatar när jag får elaka kommentarer. Det händer dock himla sällan som tur är!

Men man ska inte ta åt sig. För man är mer värd än så!

2010-01-12 @ 02:06:49
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: jennifer,

det är fel på folk helt enkelt. jag har klurat långt om länge över varför saker som dessa faktiskt inträffar. allt jag kom fram till var... att det måste banne mig vara fel på folk. världen är inte såhär grym av sig själv.

2010-01-12 @ 10:23:53
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: Thèrése

Jag har en väldigt liten blogg med kanske 20 läsare om dagen bara. I min blogg skriver jag på engelska, detta för att öva då jag planerar att flytta till England till hösten. Så ibland slinker det in små stavfel i mina inlägg. Det jag ville komma till var att även jag fått elaka anonyma kommentarer tex om hur jag stavar.

De som skriver dessa är ju inte några som läser min blogg dagligen utan snarare är det väl så att de är inne för första gången och det gör mig lite förbryllad. Hur man kan sitta och vara så elak mot folk man inte vet ett dugg om, eller hur man kan vara det över huvud taget egentligen.Ni har en väldigt fin blogg tjejer :) Jag läser den dagligen.

2010-01-12 @ 10:42:25
URL: http://mylittlesecret.blogg.se/
Postat av: Natasha

Sånt där är helt sjukt! Jag förstår mig inte heller på hur någon kan skriva något i den stilen.

2010-01-12 @ 17:15:05
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Johanna

Det var några som startade en grupp på Facebook en gång där stod i stil med att Hata våra klass (den klass jag går i) och hade massa fördomar mot vår klass och allt. Sånt är inte kul och inte heller okej. Det är så lätt att bara slänga ut sig något bara för att det är Internet och man inte tänker på att andra har känslor.

2010-01-12 @ 19:28:59
URL: http://jpatricius.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag undrar hur de orkar med sig själva.

Om jag hade skrivit något sådant så hade jag haft så enormt mycket med skuldkänslor och varit så besviken på mig själv.

2010-01-12 @ 19:45:38
URL: http://knottis.blogg.se/
Postat av: Catrin

Jo visst är det ofta avundsjuka bakom elakheter. Tråkigt tråkigt. Varför är det ofta lättare att ta till sig av det elaka istället för det positiva? Det är lättare att riva än att bygga upp.. kanske måste man öva?

2010-01-12 @ 22:36:08
URL: http://garderobstankar.blogspot.com/
Postat av: FROZEN YOGURT

Mm.. att mata på med negativa kommentarer verkar mer och mer bli populärt. Frågan är ju bara: varför?Sen kan man ju tänka, skulle personerna i fråga säga sånna elakheter i verkligheten som dom gör via internet? Nej det skulle dom inte.. Det är ju så lätt att gömma sig bakom datorn.

2010-01-13 @ 14:25:27
URL: http://retrojunk.blogg.se/
Postat av: Klara

Bra skrivet! Vad finns det för mening med att över huvud taget skriva elaka kommentarer?

2010-01-13 @ 17:11:35
URL: http://fiskmous.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Åh det är så tråkigt att folk kan vara så gemena och nedriga mot varandra. Jag undrar ofta varför man inte bara kan glädjas och njuta av livet? Nu menar jag på intet sätt att jag är något 100% lyckopiller och livsnjutare på heltid men de dagar jag känner mig grå och moloken så ger jag mig ändå inte på andra. Varför skall man göra det? Självklart kan man inte älska alla människor, men man behöver ju inte gå ut med inställningen att hata och vara elak för det är ju ingen som mår bra av det.Hur som helst, bra skrivet av er. Det är egentligen inte värt att ödsla tid på sådana elaka människor men man blir ju så himla upprörd.

2010-01-13 @ 18:29:11
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: julia

sjukt bra skrivet!

2010-01-13 @ 21:58:09
URL: http://juliaochalicia.blogg.se/
Postat av: Jennifer och Linnéa / Sweetnothing

SVAR till Alexandra:

Vi kommer gärna och dansar med dig i Stockholm i framtiden!

2010-01-14 @ 10:27:25
URL: http://sweetnothing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0