vårpicknick!

Sommarvärme ute, det firade vi med picknick i stadsparken!
Vi slängde ihop en kladdkaka och begav oss ut.
Röd med vita prickar.

Jag är nog gladast i världen just nu. Min bikini, min underbara bikini låg på soffan i ett paket när jag kom hem från kvällens bravader. Den är det finaste jag har sett och jag har väntat på den i över en månad. Äntligen! Jag kommer nog aldrig ta av mig den. Kanske sover med den inatt. Undra om ni ska få se en bild. Kanske senare.
Godnatt från en glad Linnéa ♥

Kyrkans barntimmar

Ja, det är där vi spenderar några timmar varje onsdagskväll. Idag var det strålande sol, så vi tog våra hopprep, rockringar och fotbollar och gick ut i det fina vädret. Barnen lekte som aldrig förr, och även vi. Men man märker att man börjar bli äldre när jag fick avsluta min hopprepshoppning pga kramp i benen.


/ Linnéa och Jennifer

En refräng

Lite såndär "åh-jag-önskar-det-vore-nyår-igen"-känsla.
Lyssna och njut.

amanda höll stadigt i kameran.

Bullbak

Idag hade vi storbak hemma hos Linnéa.
Över 80 bullar som blev förvånansvärt bra för att vara oss.
Hur som helst. Dom blev rackarns goda!/ Linnéa och Jennifer

Hårsvårigheter

Imorgon ska Jennifer bli blonare än blondast. Klockan 10 befinner vi oss på en hårsalong. Jag ska följa med och titta på, i brist på annat att göra. Nu kommer vi till problemen. Jennifer har haft lugg en gång i tiden och funderar på att klippa en ny, även fast hon ångrade sig när hon hade klippt en förut. Hon funderar även på om hon ska spara ut håret eller om hon ska behålla längden hon har nu.. Man kan väl säga att jag har samma problem. Klippa lugg eller inte? Spara ut håret eller inte? Jag däremot har aldrig haft lugg. Så jag vet inte hur jag passar i det. Svårtsvårt.

/ Linnéa och Jennifer

Solig tisdag

Hurra hurra, inte blev det något regn idag inte! Solen har lyst över våran lilla stad i några dagar nu och snöhögarna börjar sakta smälta bort, Nu är våren här. Dagen har därför spenderats ute i solen. Jennifer har legat på sin veranda och bränt sig i den starka vårsolen och Linnéa har spenderat dagen ute på landet hos sin pojkvän. Nu verkar det dock som att solen har gått i moln och då är det väl dags att sätta igång med lite inomhus sysslor. Städa låter som en bra idé.

♥ / Linnéa och Jennifer

 

Det här är som en dröm!

Inte nog med att jag drömde om att jag åt påskmiddag med självaste Elvis, utan vi smider nu även planer i familjen på att åka till Piteå för att se på Beach Boys i juli. Hur fantastiskt vore det inte?
Jag är i extas och lär inte somna förän imorgonbitti någon gång.

Annars så har jag ätit påskmiddag, exotiska frukter till tusen och grattat farmor på 85 vårar som blev överlycklig över underlaten Pelle som hon fick.


Klicka vettja!

Au revoir! / Jennifer♥

Bortbortbort

Jag är såhääär nära att packa resväskan och flytta till sydligare breddgrader. Det är inte rättvist! Varför ska vi ha 0gradigt, snö och dimma, medans södra Sverige har sol och sommarvärme! Snart står jag inte ut längre. Regn och dimma är även det vi får vänta oss kommande dagarna. Usch, ta mig härifrån. Nu.

Gärna till den här parken.

Och den här gatan.
/ Linnéa

Lite påsk och sånt

Idag har vi förvandlat små barn till påskkärringar. Vi målade lite rött på kinderna, fräknar runt näsan och runt huvudet knöt vi ett huckle. Vips så blev det en påskkärring! En trevlig men regning torsdag har det varit.  Glad påsk på er.

Man dör ju lite.
/ Linnéa och Jennifer

snabbt ord och lite saknad.

Tänkte bara slänga in och säga att vi har påsklov nu, vilket känns skönt x 3000!
Och på tal om 3000. Idag släpps Shahriyars film "Kärlek 3000" ut på dvd.
 Kan citera från hans Facebook;
"Shahriyar Latifzadeh tänker på den 14 åriga Shahriyar som drömde att ha sin egen film på videohyllan. Idag har "Kärlek 3000" premiär på alla i DVD-hyllor i landet :-)"
Den är redan påväg till min brevlåda.Nu väntar ett påsklov på oss.
Puss!
Jennifer och Linnéa♥

Blir nog fint ska ni se.

Nämen hörrni. Det känns inte riktigt bra det här.
Just nu tar vi den berömda bloggpausen.
Men vänta, vi kommer tillbaka inom kort ska ni se!


Puss och sånt!
/ Jennifer och Linnéa♥

RSS 2.0